- Natuurgeneeskundige behandeling voor ontspanning, extra energie

(naturopathic treatment)


Tijdens deze 30 minuten durende behandeling wordt je hele systeem in balans gebracht waardoor de energie beter door je lichaam gaat stromen. Je zult je verkwikt voelen, meer ontspannen zijn en meer energie hebben om je leven te leven.

 -Natuurgeneeskundige behandeling om in balans te komen

(naturopathic treatment to get back in balance)


Blokkades die ontstaan zijn in de loop van een mensenleven, zorgen ervoor dat energie op bepaalde punten onvoldoende kan stromen en zo raken we uit balans. Door b.v. spanningen, stress, niet goed met jezelf omgaan. Dit kan lichamelijke en/of psychische problemen tot gevolg hebben, de energietoevoer stagneert, gaat vast zitten op de energiebanen, meridianen en chakra's. Tijdens de behandeling wordt gewerkt aan je balans.

 -Natuurgeneeskundige behandeling bij lichamelijke – en/of geestelijke klachten

(naturopathic treatment in case of physical- and mental complaints)  


Uw Natuurgeneeskundig therapeut stelt zich open voor de alomvattende Universele energie waardoor er veranderingen en/of heeling kan plaatsvinden. Wat de uitwerking zal zijn van een behandeling is voor iedereen verschillend. Zeker zul je ontvangen wat goed voor je is, op dat moment. Vermindering van pijn, pijnvrij, versnelling en ondersteuning in jouw proces en het verkrijgen van inzicht, behoren tot de mogelijkheden. Deze behandeling is bevorderlijk voor het herstellen van uw zelfgenezend vermogen.
.